Utflyktochvandringsbloggen.blogspot.com

Bakgrunden till Utflykt och vandringsbloggen
Välkommen till Utflykts och vandringsbloggen

Lohla-Marie De Bie
lohlamariedebie@live.se
Mobil 0708-625810Jag heter Lohla-Marie De Bie och mina stora intressen är naturen blandat med historia och kultur. Jag älskar att fotografera och att skriva och därför skapade jag min utflykt och vandringsblogg där jag delar med mig av mina naturupplevelser. 

Jag är även intresserad av Mindfulness och avaitameditation. En fantastiskt plats att meditera är i naturen som skänker oss stillhet, frihet och läkedom. Tänk att vara ute vid en rofylld sjö eller skog, där man inte hör annat än naturen egna naturliga ljud! Vilken rofylldhet! Och vilken ynnest att bo i ett land där Allemansrätten tillåter oss att gå ut i skog och mark. Bada i sjöar, grilla vid havet och njuta av flora och fauna efter eget behag!

Intresset för naturen har vuxit till sig genom livet och blivit till en stor hängivenhet. Upptäckarlusten har väkts genom utflykterna i landskapet och lärt mig mer om vår lokala kulturhistoria, arkeologin i vår närhet, industriminne, bondesamhället, odlingslandskapet och skogen med djurlivet och all dess växtlighet. Det finns så mycket spännande och vackert att upptäcka där ute i naturen!

Vill du komma i kontakt med mig så är min e-post: lohlamariedebie@live.se. Mobil 0708-62 58 10. 
Facebook till Lohla-Marie De Bie där du också kan skicka mig ett PM och Instagram lohlamarie 

Vi hörs där eller syns ute i naturen !:-D Och som jag alltid sagt! Det är viktigt att ha en hobby som berikar livet och vidgar ens vyer, eller hur? 😉😅

.

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kattugglas hoande och Måne över Almö

Vi har haft några riktigt fina solnedgångar nu i januari och många bilder av grymma solnedgångar läggs ut i  sociala medier. Jag tyckte att ...