Utflyktochvandringsbloggen.blogspot.com

SkogslekplatsenHär kommer ett tips för barnfamiljer! En utelekplats byggd av stockar i skogen där det finns gungor och olika klätterredskap.


Jag var ute och promenerade när jag hittade den här platsen. Jag vet inte alls vem som byggt den eller bakgrunden till skogslekplatsen. Men det sitter en tydlig skylt på ett träd där man kan läsa Välkomna. Tillträde sker på egen risk. Have fun :-D


När jag var här var det en barnfamilj med barn i gissningsvis åldern 7-10 år som var här och hade skoj. De trivdes för jag hörde mycket skratt och barnen tävlade mot föräldrarna. När jag åter kom förbi någon halvtimme senare var de fortfarande i full aktivitet på platsen.För att ta sig in i området får man klättra över en stenmur, men det är väl första utmaningen med lekplatsen ? ;-)


Vägbeskrivning
Skogslekplatsen ligger på ön Sturkö utanför Karlskrona.

Parkera vid Sturkö kyrka. Vid busshållplatsen går ner en vandringsled. Följ den ca 150 meter ner i skogen. Man får gå på en upptrampad stig och det är möjligt att cykla ner. 
Skogslekplatsen ligger vid den stora markeringen på kartan.


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kattugglas hoande och Måne över Almö

Vi har haft några riktigt fina solnedgångar nu i januari och många bilder av grymma solnedgångar läggs ut i  sociala medier. Jag tyckte att ...